Daum noemt 2 opvallende verantwoordelijken voor succesjaren Club

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blue Army passie en trots (Club Brugge - Gent)

Het gaat Club Brugge de laatste jaren voor de wind met een landstitel in 2016 en meer dan waarschijnlijk ook in 2018. Tussendoor won Blauw-zwart ook nog de Beker van België in 2015 en was het finalist in 2016. In 2015 werd ook de kwartfinale van de Europa League gehaald. 

Oud-trainer Christophe Daum kent de sleutel achter het succes: “Club werkt nu met hele hoge standaarden in elke afdeling. Een kwaliteitsvolle technische staf en ook een uitstekend team rond het team. Met Rudy Heylen hebben ze de beste mental coach en ook de performance-structuur en de scouting zijn ervaren”, vertelt De Duitse meester-tacticus in Het Laatste Nieuws.

“De club blijft zich verder ontwikkelen en zal ook succesvol verdere stappen zetten. De beste garantie daarvoor is Bart Verhaeghe, hij gaat altijd voor het maximum. Het nieuwe oefencomplex dat er in Westkapelle zal komen, is daar het beste bewijs van.”

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws