Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coucke gaat verder met tabula rasa bij Anderlecht en ook legendarische samenwerking op de helling

Marc Coucke (KV Oostende)

Sinds Marc Coucke Anderlecht overnam van de familie Vanden Stock heeft hij al voor diverse verschuivingen gezorgd. Medewerkers vertrekken en gaan en nu staat ook een 37-jarige samenwerking op de helling. 

Volgens Coucke is er meer geld te maken uit de hoofdsponsor op de shirtjes. Dat is sinds jaar en dag BNP Paribas, voorheen bekend als Fortis en De Generale Bank. Naar verluidt krijgt de bank wel de kans om een hernieuwde samenwerking te tekenen, maar Coucke dweept met de interesse van de Duitse verzekeraar Allianz die meer geld op tafel zou willen leggen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Allianz was het afgelopen seizoen al gelegenheidshoofdsponsor van Anderlecht in de Champions League. Het voornaamste slachtoffer sinds het aantreden van Coucke bij Paars-wit is algemeen manager Herman Van Holsbeeck. Hij werd inmiddels vervangen door Luc Devroe, die mee overkwam van KV Oostende.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws