Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubicoon keert niet meer terug: “Bij Club zie ik dat niet gebeuren”

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge probeert zijn iconen zoveel mogelijk te koesteren, al liep dat in het verleden weleens verkeerd als ze opnieuw bij Blauw-Zwart aan de slag gingen. Zo sloeg het ontslag van Jan Ceulemans en Franky Van der Elst door toenmalig sportief manager Marc Degryse een dikke tien jaar geleden diepe wonden. En zij zijn niet de enigen.

Ook Dany Verlinden lijkt een terugkeer naar Club uit te sluiten. De ex-doelman stond van 1988 tot 2004 onder de lat in het Jan Breydelstadion en bleef daarna nog tot 2012 als keeperstrainer. De voorbije jaren was hij aan de slag in Engeland, hij verhuisde nadat zijn zoon Thibaud de overstap naar Stoke City maakte.

“Ik wil graag naar België terugkeren”, zegt Verlinden nu in Krant van West-Vlaanderen. “Thibaud wordt er 19 en ik kan zijn hand niet blijven vasthouden. Hoofdtrainer zie ik me niet meer worden, maar als keepertrainer kan ik zeker nog een meerwaarde betekenen. Bij Club Brugge zie ik dat niet meer gebeuren, want ik heb er nog weinig contacten. Mijn ontslag in Brugge is destijds hard aangekomen, maar dat is verleden tijd en ik koester vooral ook de mooie momenten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws