Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club wil werk maken van nieuwe rechterflankspeler

Cools met de overwinningsgezangen (Club Brugge - Gent)

Dion Cools speelde een goed seizoen op de rechtse flank, maar kende een serieuze terugval in de Play-Offs. Omdat ook Ivan Tomecak geen voltreffer bleek, gaat Club op zoek naar vers bloed op die positie. 

Volgens La Dernière Heure is Blauw-zwart uitgekomen bij Clinton Mata, die het afgelopen seizoen door Charleroi uitgeleend werd aan Genk. De Limburgers zullen de aankoopoptie waarschijnlijk niet lichten omdat ze voluit voor Maehle willen gaan op die positie.

De Zebra’s zouden wel 3 miljoen euro voor de speler vragen, maar aangezien Charleroi interesse toont in Jérémy Perbet kan de Franse spits mogelijk in de deal betrokken worden om de prijs te drukken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws