Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club wil meer dan 2 miljoen geven aan speler uit Belgische competitie’

Benoît Poulain (Club Brugge - KV Mechelen)

Het gonst van de geruchten en het lijkt erop dat Vincent Mannaert volop bezig is met de kern voor volgend seizoen te versterken. Zo wordt Club in verband gebracht met een Belgische middenvelder. 

Het gaat om Mats Rits van KV Mechelen, die liever niet mee afzakt naar 1B. Ook Anderlecht en Genk zouden interesse tonen voor de speler. Malinwa wil zijn sterkhouder laten gaan voor een bedrag van ongeveer 2,5 miljoen euro. Dat weet Het Laatste Nieuws.

De bijna 25-jarige Rits werd op heel jonge leeftijd als een groot talent beschouwd en verhuisde op zijn 18de naar Ajax. Na twee jaar in de Nederlandse hoofdstad keerde hij terug naar België om bij KV Mechelen te gaan voetballen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws