Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-voorzitter Verhaeghe: “Ik neem daar geen woord van terug”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Na spannende Play-Offs wist Club Brugge zich afgelopen seizoen voor de 15de keer tot landskampioen te kronen. Na de verloren 1-2 thuiswedstrijd tegen Anderlecht werd het nog even billen knijpen, maar Blauw-zwart toonde een enorme veerkracht in Charleroi.

In de thuismatch tegen Anderlecht scoorden de bezoekers uit buitenspel en werd een duidelijke strafschopfout op Vanaken door de VAR niet gezien. Club-voorzitter Verhaeghe was woedend na die wedstrijd. “Ik neem daar geen woord van terug. We hebben een groter budget bij mekaar gebracht om de arbitrage klaar te krijgen. Wij hebben die inspanning gedaan met de clubs. Ik ben niet de enige die gereageerd op de VAR”, sprak hij dinsdagavond in Van Gils & Gasten op één.

“Het niveau van de arbitrage is ondermaats.  Dat moet veranderen, zij moeten hun verantwoordelijkheid pakken. Ik stel vast dat we met geen enkele scheidsrechter aanwezig zijn op het WK of in de Europese competities. Er is een fundamenteel probleem.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws