Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club valt meerdere keren in de prijzen op Pro League Gala

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is vanavond meerdere keren in de prijzen gevallen tijdens het Pro League Gala in het museum Autoworld in Brussel. Zowel de Profvoetballer, Belofte als Coach van het Jaar zijn van Blauw-zwart.

Wesley Moraes schopte het tot Belofte van het Jaar voor Kalu (AA Gent) en Bandé (KV Mechelen). Ivan Leko werd verkozen tot Coach van het Jaar voor Sa Pinto (Standard) en Clement (Waasland-Beveren/Genk). Club kreeg ook nog een vermelding voor zijn uitstekende communitywerking.

Hans Vanaken schoot uiteindelijk de hoofdvogel af en is de nieuwe Profvoetballer van het Jaar. Ruud Vormer eindigde tweede en Edmilson (Standard) derde. Het mooie aan deze prijzen is dat de punten werden uitgedeeld door collega’s uit de Jupiler Pro League.

 

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws