Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club pleit voor dit nieuwe reglement in Play-Off 1

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge had een straat voorsprong na de reguliere competitie, maar moest uiteindelijk tot speeldag 9 in de play-offs wachten om de titel te pakken. Standard, na 30 speeldagen op maar liefst 23 punten van Blauw-zwart, bleef als laatste overeind in de titelrace. 

Club wil dat de halvering van de punten wordt afgeschaft en krijgt daarbij de steun van Charleroi. “Zonder de halvering van de punten, krijgen de posities op het einde van de reguliere competitie de waarde die ze echt verdienen”, zegt manager Medhi Bayat van de Zebra’s daarover in Het Nieuwsblad.

Een wijziging van dit soort regel kan ten vroegste vanaf het seizoen 2020-2021 en daarvoor moet een meerderheid gevonden worden bij alle clubs die zetelen in de Pro League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws