Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club nu al zeker van dit monsterbedrag dankzij Champions League

Champions League

Dankzij de titel is Club Brugge rechtstreeks geplaatst voor de poulefase van de Champions League volgend seizoen. Standard of Anderlecht mogen via de voorrondes nog proberen om zich te kwalificeren, al wordt dat bij voorbaat een heel moeilijk verhaal. 

Uitgerekend volgend seizoen verhoogt de UEFA de prijzenpot van de Champions League, dus Blauw-zwart kon op geen beter moment de landstitel gepakt hebben. Het startgeld is 15 miljoen euro en dankzij de prestatiebonussen en TV-gelden gaat dat makkelijk oplopen tot ongeveer 25 miljoen euro. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Club Brugge gaat sowieso in pot 4 terecht gekomen en komt zo goed als zeker uit tegen één absolute topclub: Barcelona, Bayern, Man City, Juventus, PSG,  Lokomotiv Moskou, Atlético Madrid of de nieuwe CL-winnaar Real Madrid of Liverpool.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws