Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club mist mogelijk 3 basisspelers van zondag in Charleroi’

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Club Brugge heeft na de nederlaag tegen Anderlecht niet veel tijd om de volgende wedstrijd voor te bereiden. Donderdagavond om 18u wacht de verplaatsing naar Charleroi. 

Blauw-zwart zal voor de wedstrijd al het resultaat van Anderlecht-Standard kennen, want die match wordt om 14u30 gespeeld. Het Laatste Nieuws weet dat trainer Leko behalve de al geblesseerde Anthony Limbombe mogelijk nog drie andere spelers zal moeten missen tegen de Zebra’s.

Abdoulay Diaby mankte in de slotfase tegen Anderlecht en zou geraakt zijn aan de enkelbanden. Brandon Mechele heeft een stevige verstuiking van het jukbeen en Ruud Vormer trok naar het ziekenhuis voor een scan. Het is niet bekend waar de middenvelder precies last van heeft. Dinsdag of woensdag zal hierover vast meer nieuws bekend raken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws