Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club krijgt goed nieuws van steunpilaar: “Ik zal blijven”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

De druk is van de ketel na de titel van Club Brugge. Er volgt nog 1 wedstrijd op de laatste speeldag tegen AA Gent, maar het bestuur is alvast bezig met het bouwen van een ploeg voor volgend seizoen. 

Anthony Limbombe, Stefano Denswil en Abdoulay Diaby zoeken normaal gezien andere oorden op. Marvellous Nakamba staat in de belangstelling van enkele clubs uit de Bundesliga. Vincent Mannaert hoopt de Zimbabwaan aan boord te houden voor de Champions League-campagne.

Goed nieuws kwam er van kapitein Ruud Vormer. De kans is zelfs groot dat hij binnenkort een verbeterd contract tekent. Dat weet Het Laatste Nieuws. “We gaan samenzitten en in principe speel ik volgend seizoen nog in Brugge”, is zijn reactie. De Nederlander was dit seizoen al goed voor 17 assists en 13 goals.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws