Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club krijgt geweldige meevaller voor verplaatsing naar Luik’

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

Als Club zondag een puntje pakt op Sclessin tegen Standard mag het de 15de landstitel uit de geschiedenis vieren. Trainer Ivan Leko kreeg alvast goed nieuws uit de ziekenboeg met het oog op de verplaatsing naar Luik. 

Het Laatste Nieuws weet dat Abdoulay Diaby vrijdag probleemloos meetrainde en in aanmerking komt voor een plaats in de basis. Daardoor zou Dennis opnieuw naar de bank verhuizen. Voorts denkt de krant dat ook Vanaken weer zal starten ten nadele van Clasie.

Van Anthony Limbombe is nog altijd geen sprake. Hij zal de mogelijke kampioenenwedstrijd in Luik niet meemaken. Met een beetje geluk kan de flankspeler misschien nog eens in actie komen op de slotspeeldag in Jan Breydel tegen AA Gent.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws