Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club kan titelfeest niet opsmukken: “Werk in de transferperiode!”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge is er tegen AA Gent niet in geslaagd zijn landstitel nog wat extra in de verf te zetten. Het ging onderuit met 0-1 en sluit zo het seizoen af met een kleine valse noot.

Het was duidelijk dat er voor Blauw-Zwart niets meer op het spel stond, want het leek toch allemaal net iets minder scherp dan normaal. Dat werd rond het halfuur ook afgestraft toen de verdediging zich op een diepe bal van Gigot liet verrassen. Kubo ontsnapte en trapte de bal voorbij de uitgekomen Horvath.

Club nam daarna wel het heft in handen en zette Gent vast op de eigen helft, maar grote kansen kwamen er nauwelijks. De beste was voor Jelle Vossen, maar die kopte net naast. Aan de overkant ontsnapte Club nog aan de 0-2 toen opnieuw Kubo alleen voor doel verscheen, maar zijn poging viel via Horvath bovenop de lat. Vijf minuten voor tijd kreeg Timmy Simons nog zijn welverdiende applauswissel, met een staande ovatie van het hele stadion. Kort daarna kreeg Vossen opnieuw een unieke kans op de gelijkmaker, maar hij miste onbegrijpelijk.

De galamatch van Club bracht dus niet wat ervan verwacht werd, tot grote ontgoocheling van de supporters. Die lieten op Twitter ook hun onvrede blijken:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws