Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club is al rond met nieuwe doelman’

Ethan Horvath (Club Brugge - Anderlecht)

Het is duidelijk dat ze niet stil zitten in de bestuurskamer bij Blauw-zwart. Volgens bepaalde bronnen zou Club al een nieuwe doelman hebben binnengehaald. 

Het gaat om Hendrik Van Crombrugge van Eupen. La Capitale meldt zelfs dat Club al een voorakkoord met Eupen en de speler zou hebben. De sluitpost van de Panda’s moet ongeveer 2 miljoen euro kosten en stond vorig seizoen al in de belangstelling van Ajax en Napoli.

Ook Anderlecht heeft hem op z’n lijstje staan moesten ze geen nieuw akkoord kunnen vinden met Newcastle over Matz Sels. Van Crombrugge maakte dit seizoen indruk bij Eupen, ook al konden de Oostkantonners zich pas op de laatste speeldag redden na een 4-0 zege tegen Moeskroen.

Club kampte dit seizoen met een heus doelmannenprobleem, want 5 verschillende namen stonden al tussen de palen. De optie op Kenneth Vermeer (gehuurd van Feyenoord) wordt niet gelicht. Gabulov en Hubert mogen het voorbeeld van Butelle volgen en vertrekken. Horvath zou wel nog mogen blijven. Teunckens (uitgeleend aan Antwerp) zou dan weer in de belangstelling staan van KV Oostende en mag ook weg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws