Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club in verband gebracht met 2 spelers uit Mexico, waarvan 1 hele bekende’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Tegenwoordig gonst het van de geruchten en worden de gekste namen gelinkt aan ons Club. Zelfs in Mexico zijn ze ervan overtuigd dat Blauw-zwart interesse heeft in 2 spelers uit de plaatselijke hoogste afdeling. 

Het gaat om Julián Quiñones, die afgelopen seizoen makkelijk de weg naar de netten vond voor Lobos BUAP. De snelle aanvaller is trouwens eigendom van Tigres. Bij die club speelt ook de Franse spits André-Pierre Gignac, ex-Marseille, en ook hij wordt gelinkt aan het team van Ivan Leko.

Toch lijkt de kans klein dat Club deze jongens kan binnenhalen, omdat ze gegeerd zijn in heel Mexico en zwaar op de loonmassa zouden wegen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws