Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft nieuwe doelman op het oog

Kenneth Vermeer (Club Brugge - KRC Genk)

Club gebruikte dit seizoen al 5 doelmannen en misschien zal volgend seizoen toch nog iemand anders tussen de palen staan. Het bestuur wil graag Kenneth Vermeer houden, maar dat is niet zo eenvoudig. 

Vermeer wordt gehuurd van Feyenoord, maar de aankoopoptie in zijn contract is erg duur. Ludovic Butelle is vertrokken naar Angers en de kans dat Gabulov, Horvath of Hubert eerste keuze worden, is erg klein.

Daarom toont Blauw-zwart, net als enkele maanden geleden, opnieuw in interesse voor Hendrik Van Crombrugge. De 24-jarige doelman van Eupen staat ook in de belangstelling van Anderlecht. Paars-wit hoopt echter Matz Sels, die gehuurd wordt van Newcastle, langer te kunnen houden. Pas als dat niet lukt, zullen de Brusselaars voluit voor Van Crombrugge gaan. Eerder kon de keeper van Eupen naar Ajax, maar die transfer ging niet door.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws