Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club heeft eerste transfer zo goed als binnen’

Cools scoort (Club Brugge - Gent)

Het ziet ernaar uit dat Club Brugge nog voor eind mei een eerste grote transfer zal realiseren. Na de terugval van Dion Cools in Play-Off 1 was Blauw-zwart op zoek naar een alternatief voor de rechterflank. 

Volgens La Dernière Heure zijn Club en Charleroi het bijna eens over de transfer van Clinton Mata, die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Genk. De transfersom zou ongeveer 3,5 miljoen euro bedragen, waarvan de Limburgers ook nog 25% ontvangen.

La Capitale weet dat Jérémy Perbet niet in de deal zal betrokken worden. De Fransman verkiest een transfer naar het buitenland en voelt niks meer voor een verlengd verblijf in België of een terugkeer naar Charleroi.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws