Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club heeft eerste aanwinst beet: contract voor 4 seizoenen’

Fans van Club (Club Brugge - KRC Genk)

Nadat gisteren Genk het laatste Europese ticket pakte door in de barrage met 2-0 tegen Zulte Waregem te winnen, zit het Belgische voetbalseizoen er definitief op. De transfercarrousel draait intussen op volle toeren. 

Zo meldt Het Nieuwsblad dat we deze week nog de definitieve transfer van Mats Rits van KV Mechelen naar Club Brugge mogen verwachten. De onderhandelingen lopen goed en alle partijen gaan akkoord. Hij zal een contract van 4 seizoenen krijgen op Jan Breydel en met de overgang zou een bedrag van ongeveer 2 miljoen euro gemoeid zijn.

Eerder maakte Nikola Storm de omgekeerde beweging en stapte hij na een seizoentje uitgeleend te zijn aan OHL over van Club Brugge naar KV Mechelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws