Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft alternatief voor Clinton Mata op het oog

Nakamba - Diaby - Cools - Dennis - Horvath - Limbombe

Club Brugge werd vorige week nadrukkelijk geassocieerd met een overgang van Clinton Mata richting Jan Breydel. Maar dat lijkt nu lang niet zo zeker meer. 

Blauw-zwart zou een alternatief op het oog hebben voor de speler van Charleroi die afgelopen seizoen gehuurd werd door Genk. Volgens Het Nieuwsblad toont Club interesse voor Kingsley Schindler. Deze pijlsnelle flankspeler komt momenteel uit voor Holstein Kiel in de tweede Bundesliga. Ivan Leko ziet in hem een concurrent voor Dion Cools op de rechterflank.

Kiel mocht zelfs aantreden in de barragewedstrijden tegen Wolfsburg, maar kon daarin de promotie niet afdwingen. Het voordeel van de 24-jarige Ghanees is dat hij de hele flank kan maken. Bovendien beschikt hij over het nodige scorend vermogen, want hij lukte het afgelopen seizoen 14 treffers in competitie en beker samen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws