Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans doen opvallende ontdekking over personen in VAR-busje tegen Anderlecht

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Het optreden van de VAR zowel in Anderlecht als in de thuismatch tegen Paars-wit was erg bedenkelijk. Supporters van Club Brugge hebben na uitvoerig speurwerk een opvallende ontdekking gedaan over de personen die oud-scheidsrechter Tim Pots bijstonden in het VAR-busje afgelopen zondag.

Het gaat om  Istvan Lagaert en Christophe Snoeck. De twee helpers van Tim Pots blijken anti-Club bij controle van hun sociale media. Ondertussen hebben ze hun Twitter-account afgeschermd en de bewuste tweets verwijderd, maar de Club-fans van Twitter-account Stamnummer 3 namen screenshots als bewijs.

Het loont absoluut de moeite om onderstaande tweets eens van dichtbij te bestuderen. Klik op de foto om te openen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws