Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club en Anderlecht denken aan dezelfde middenvelder’

Stefano Denswil (Club Brugge - Anderlecht)

Echte grote gevestigde namen kunnen Club Brugge en Anderlecht niet binnenhalen uit het buitenland. Daarvoor is de concurrentie op de internationale transfermarkt veel te groot. 

Maar af en toe kunnen we wel een toptalentje uit het buitenland halen en in dat opzicht heeft Blauw-zwart zijn oog laten vallen op Kerim Mrabti. Deze 24-jarige aanvallende middenvelder speelt in de Zweedse competitie voor Djurgardens IF. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Eind 2018 loopt zijn contract af, zodat de Zweden nog maximaal 1 à 1,5 miljoen euro voor hem kunnen vragen. Mrabti speelde al twee oefenduels voor Zweden, maar kan daardoor nog altijd voor Tunesië uitkomen. Ook Anderlecht, Udinese en Newcastle hebben de speler op hun lijstje staan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws