Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club dreigt sterkhouder te moeten missen tegen Anderlecht

Limbombe en Diaby (Club Brugge - Standard)

Zondagmiddag treedt Club Brugge aan in de topper tegen Anderlecht, maar het is niet zeker of dit in de sterkst mogelijke opstelling zal kunnen gebeuren. Ivan Leko kreeg vrijdag nog slecht nieuws op training. 

Anthony Limbombe moest de oefensessie overslaan met pijn aan de voet, een blessure waardoor hij eerder in Gent al niet in actie kwam. Het Nieuwsblad meldt dat de flankspeler naar het ziekenhuis trok voor een scan en dat mogelijk geen goed voorteken is.

Leko kiest alleen voor volledig fitte spelers. Dat bevestigde hij ook nog in zijn perspraatje: “Voor mij is het belangrijk dat er zaterdag nog een training is. Tegen Anderlecht kies ik in mijn selectie sowieso voor spelers die honderd procent fit zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws