Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge wil Belgische aanvaller binnenhalen

Scholz - Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

De transfer van Mats Rits is zo goed als rond en Club Brugge is nog niet uitgewinkeld in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart blijft zoeken naar jonge Belgen met potentieel. 

Zo is Club terechtgekomen bij Siebe Schrijvers van Genk. De jongeling zou nadrukkelijk in de belangstelling staan van een Belgische topclub en Het Laatste Nieuws weet nu dat het om Club Brugge zou gaan. Schrijvers kreeg weinig kansen van trainer Clement en wil graag andere oorden opzoeken.

Genk vroeg 3 miljoen euro voor het talent, maar omdat Schrijvers zijn aflopende contract niet zal verlengen, moeten ze die prijs noodgedwongen laten zakken. Eind volgend seizoen zou de Limburger sowieso gratis weg kunnen uit de Luminus Arena.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws