Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge stelt nu al zijn shirts voor volgend seizoen voor

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

Club Brugge vierde vandaag voor de derde keer zijn vijftiende landstitel. Eerst werd er gevierd vlak nadat de titel behaald werd op het veld van Standard, gisteren kreeg Club de kampioensbeker en vandaag volgde de officiële titelviering in de Brugse binnenstad. Daarbij had Club nog een extra verrassing in petto.

Club stelde immers ook zijn nieuwe shirts voor volgend seizoen voor. “Het home-shirt blijft trouw aan de blauw-zwarte traditie, met verticale blauwe en zwarte strepen. Een bewuste keuze, want Club moet nu eenmaal Blauw-Zwart zijn”, legt Club uit.

“Het verschil zit hem opnieuw in de details: een nieuwe zwarte polo kraag met achteraan aan de binnenkant #BLUVNGOAN, twee blauwe mouwen, een effen zwarte rug. Onder het Club-logo zit nog een embossed Club-logo. De tenue wordt aangevuld met zwarte short met blauwe strepen en zwarte sokken met een verticale blauwe lijn en daarop 1891.”

“Vooral het away-shirt van Macron viel op: witte, rode en blauwe horizontale strepen. De stadskleuren en de vlag van Brugge waren duidelijke inspiratiebronnen voor het design van het shirt. De hals is V-vormig met lichtblauwe randen en de gebreide randen van de witte mouwen zijn blauw. Op de achterkant van het shirt verschijnt in reliëfopdruk de Vlaamse leeuw, een van de symbolen van stad Brugge. De leeuw is ook vooraan nog eens embossed onder het Club-logo terug te vinden. De short is blauw, de witte sokken hebben blauwe bovenkant en een rode horizontale lijn met daaronder de tekst 1891. Dit “AWAY”- tenue is een ode aan de Stad Brugge, waar Club al bijna 127 jaar een uithangbord van is. Zo kan Club, als internationale ambassadeur van Stad Brugge, niet enkel de Clubkleuren, maar ook de stadskleuren vertegenwoordigen in de Champions League en de vaderlandse competitie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws