Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge probeert Mitrovic wel héél goedkoop op te pikken’

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge moet deze zomer beslissen over de toekomst van enkele huurlingen. Jordy Clasie en Kenneth Vermeer lijken volgend seizoen niet meer in het Jan Breydelstadion te spelen, van Matej Mitrovic is dat nog niet duidelijk. Club wil de Kroaat wel langer houden, maar de onderhandelingen met Besiktas lopen niet supervlot.

Club bedong wel een aankoopoptie toen het de verdediger in januari huurde, maar die bedraagt 4,5 miljoen euro. Dat is veel geld – zeker voor een verdediger – en het zou van Mitrovic de duurste aankoop in de Clubgeschiedenis maken. Het is dus niet onlogisch dat Blauw-Zwart de prijs wil laten zakken.

Maar het eerste bod van Club zou wel héél laag geweest zijn. Volgens Fotospor bood Club 1,5 miljoen euro voor Mitrovic. Amper een derde van de aankoopoptie dus, en Besiktas wees het bod dan ook zonder pardon af.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws