Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge legt toptalent voor 4 seizoenen vast

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Zoals geweten is Club Brugge volop bezig met de voorbereiding van volgend seizoen, maar uiteraard wordt ook op lange termijn gedacht. Zo raakte vandaag bekend dat een jonge beloftevolle aanvaller zijn opwachting zal maken in de A-kern.

Het gaat om de 18-jarige aanvaller Loïs Openda. Hij tekende een profcontract voor 4 seizoenen tot medio 2022. Openda scoort makkelijk bij de Brugse beloften en was vorige week nog trefzeker in de verloren bekerfinale tegen Genk. Hij is ook een vaste waarde bij de jonge Rode Duivels U19 die tot voor kort onder leiding stonden van Gert Verheyen en Franky Van der Elst.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws