Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge laat verdediger definitief gaan naar KV Mechelen

Acolatse en Laurent Lemoine

Club Brugge heeft vandaag via de officiële website een definitieve transfer aangekondigd. Eén van onze talentvolle verdedigers trekt naar KV Mechelen in 1B. 

Het gaat om de 20-jarige Laurent Lemoine. Hij werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Roeselare in 1B, waar hij regelmatig aan spelen toekwam. Die prestaties waren ook KV Mechelen niet ontgaan. Zij nemen de speler definitief over van Blauw-zwart en hopen dat hij mee kan helpen aan de directe promotie terug naar 1A.

Lemoine is een product uit de Brugse Academy en speelde ook al enkele seizoenen voor de beloften. Maar tot een doorbraak in de A-kern kwam het dus nooit. Toch is het een speler om op te volgen, want misschien kunnen we hem na enkele tussenstappen ooit wel terugverwachten op Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws