Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge laat interesse in deze speler vallen’

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

Club Brugge is op zoek naar een nieuwe eerste doelman. Het lijkt erop dat Ethan Horvath het seizoen mag aanvatten als tweede keuze en dat Club hoopt op een ervaren pion dankzij de Champions League. 

Zo dacht Club een tijdje geleden nadrukkelijk aan Hendrik Van Crombrugge van Eupen, maar die zou de voorkeur geven aan Standard. Bovendien is het nog lang niet zeker of Van Crombrugge Eupen ook wel zal verlaten. Want daarvoor moet ongeveer 2 miljoen euro op tafel komen.

Volgens Sport/Voetbalmagazine heeft Blauw-zwart de piste van de Eupense goalie definitief verlaten en speuren ze in het buitenland naar een ervaren sluitpost. Vincent Mannaert en Ivan Leko willen absoluut het debacle van het afgelopen seizoen vermijden waar 5 verschillende keepers onder de lat stonden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws