Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-Anderlecht vorig jaar: helft van de spelers is er niet meer bij

Helibelton Palacios (Club Brugge - Anderlecht)

Op een jaar tijd kan veel gebeuren. Vorig seizoen eindigde Club Brugge-Anderlecht op 1-1 in Play-Off 1. In vergelijking met toen zijn ongeveer de helft van de Brugse spelers er niet meer bij. 

Dit was de basiself voor Club in die wedstrijd: Horvath, Palacios, Denswil, Engels, Touba, Vormer, Claudemir, Vanaken, Rotariu, Izquierdo en Vossen. Limbombe, Wesley en Immers vielen in. Van de 14 jongens die in actie kwamen zijn er 6 vertrokken: Palacios, Engels, Claudemir, Rotariu, Izquierdo en Immers. Vossen, Horvath en Touba komen nog nauwelijks in actie. Blijven over: Denswil, Vormer, Vanaken, Limbombe en Wesley.

Anderlecht trad met deze ploeg aan: Boeckx, Obradovic, Spajic, Kara, Appiah, Chipciu, Dendoncker, Tielemans, Acheampong, Hanni en Thelin. Teodorczyk, Bruno en Nuytinck maakten een invalbeurt. Bij RSCA blijven met Spajic, Dendoncker, Teodorczyk en Bruno slechts 4 spelers over die vanmiddag mogelijk in actie zullen komen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws