Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Charleroi laat oog vallen op speler van Club Brugge

De transfercarrousel komt stilletjes aan op gang en dat is bij Club Brugge niet anders. Van de basisploeg lijken Denswil, Limbombe en Diaby andere oorden te zullen opzoeken. 

In principe keren de uitgeleende spelers ook terug, maar in het geval van Jérémy Perbet is dat misschien niet helemaal zeker. De Franse goaltjesdief kwam afgelopen seizoen uit voor KV Kortrijk en staat nu in de belangstelling van zijn ex-club Sporting Charleroi. Dat weet Het Nieuwsblad.

Als alternatieven denken de Zebra’s aan Mbaye Leye (Eupen) of Massimo Bruno (Anderlecht, eigendom van Leipzig). David Pollet mag de club verlaten. Voor spelmaker Cristian Benavente is veel interesse. De Peruviaan wil dan ook graag een stap hogerop.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws