Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ceulemans heeft goed nieuws: “Dan wordt Club kampioen”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

Club Brugge leek op weg naar een makkelijke titel, maar na de nederlaag tegen Anderlecht van vorig weekend lijkt dat plots een stuk minder evident. Het telt nog twee punten voorsprong op Paars-Wit en vier punten op Standard. Bovendien wacht nog een trip naar Sclessin en ook de thuismatch tegen AA Gent belooft een zware dobber te worden.

Sommige waarnemers beginnen dan ook te geloven dat Club de titel nog zal weggeven. Maar niet Jan Ceulemans. “Ik denk dat Club Brugge kampioen zal worden. Omwille van de eenvoudige reden dat ze nog steeds twee punten voorsprong hebben. Mentaal heeft Anderlecht natuurlijk een boost gekregen door de overwinning van zondag. Als Brugge de wedstrijd op Charleroi wint dan wordt het kampioen denk ik”, vertelt de Caje aan Het Laatste Nieuws.

“Brugge is een heel jaar de beste ploeg geweest. Je kan niet zeggen dat dat nu allemaal weg is. Ze hebben nog steeds alles in eigen handen, maar je kan natuurlijk niet ontkennen dat Standard en Anderlecht stappen vooruit hebben gezet. Het geloof is terug dat ze nog kampioen kunnen worden. Voor hen is de wedstrijd van donderdag cruciaal. De verliezer zal uitgeschakeld zijn voor de titel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws