Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ceulemans aangenaam verrast door Bruggeling: “Hij was al afgeschreven”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

Het seizoen zit er bijna op en Club Brugge kan vandaag – of ten laatste volgende week – de kers op de taart zetten door de landstitel te pakken. Blauw-Zwart stond dit seizoen immers van begin tot einde aan de leiding en dat met een aantal spelers die niemand verwacht had.

Ook Jan Ceulemans is verrast door het niveau dat enkele jongens halen. “Zoals Brandon Mechele. Ik ga hier heel eerlijk zeggen dat ik dat niet had verwacht”, stelt de Caje in Het Nieuwsblad.

“Hij was niet goed, te traag, technisch beperkt. Die was eigenlijk al afgeschreven, werd uitgeleend aan Sint-Truiden. Maar onder Leko is hij een sterkhouder geworden. Dat is toch ook wel knap werk van de trainer.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws