Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse WK-ganger nipt onderuit in oefenduel

Grote vlaggen Club Brugge (Club Brugge - Antwerp)

Over twee weken wordt het WK op gang getrapt met de openingswedstrijd tussen gastland Rusland en Saoedi-Arabië. Ondertussen zijn de meeste landen volop bezig met de voorbereiding op het eindtoernooi. 

Zo oefende Rusland vanavond in Oostenrijk. In het Tivoli-stadion in Innsbruck zagen 14.500 toeschouwers hoe de Russen met 1-0 onderuit gingen. Het enige doelpunt van de partij werd gescoord door Schöpf in de 28ste minuut, op aangeven van Arnautovic.

Een slechte start dus voor Rusland van hun WK-voorbereiding, al mogen daar uiteraard nog niet al te veel conclusies aan verbonden worden. Vladimir Gabulov, doelman bij Club Brugge, zat de hele wedstrijd op de bank. Igor Akinfeev van CSKA Moskou stond tussen de palen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws