Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugs legioen viert na felbevochten zege: “Wij hebben geen VAR nodig!”

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Club Brugge is er wel in geslaagd de drie punten mee te nemen uit Charleroi. Het haalde na rust een achterstand nog op en won uiteindelijk met 1-3. De titel is nu dichterbij dan ooit, want als Club zondag een punt pakt op Sclessin, is het kampioen.

Nochtans begon het voor Club rampzalig op Mambourg. Dennis sprong hoog en belandde bovenop de achteruitlopende Fall, scheidsrechter Smet wees meteen naar de stip. Rezaei twijfelde niet en knalde de strafschop hard en rechtdoor binnen.

Club moest dus achtervolgen, maar raakte moeilijk aan kansen. Ivan Leko besloot na de rust in te grijpen en bracht eerst Vanaken in en daarna Vossen. Die twee bleken beslissend, want in tien dolle minuten zette Club de scheve situatie recht. Eerst schilderde Vormer een vrije trap heerlijk in de bovenhoek. Daarna werkte Vanaken een scherpe counter af na goed werk van Vossen, die enkele minuten later zelf de 1-3 binnenkopte. Eind goed al goed dus, en het Brugse legioen kon jubelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws