Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bruggeling verrassend in voorselectie WK

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Deze zomer vindt het WK voetbal in Rusland plaats en de kans bestaat dat ook enkele spelers van Club Brugge daar actief zullen zijn. Sommigen zagen een selectie aankomen, maar er viel ook een verrassing te noteren. 

De amper 19-jarige Krépin Diatta werd nog nooit geselecteerd voor Senegal, maar zit nu plots in de voorselectie van het WK. Bondscoach Aliou Cissé maakt een ruime kern van 35 namen bekend. Daarbij ook Kara Mbodji (Anderlecht) en Moussa Wagué (Eupen).

Diatta kwam in de huidige play-offs pas echt boven water en die goede prestaties zijn de Senegalese bondscoach duidelijk niet ontgaan. Op 4 juni zal de definitieve WK-selectie van 23 spelers afgerond worden. Er moeten dus nog 12 namen afvallen. Senegal speelt in groep H met verder Polen, Colombia en Japan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws