Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp niet onder indruk van Brugse prijswinnaar: “Een pijnlijke constatering”

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

Club Brugge kaapte afgelopen week drie hoofdprijzen weg op het Pro League Gala: de Coach, Profvoetballer en Belofte van het Jaar gingen naar Blauw-zwart

Toch is Johan Boskamp niet zwaar onder de indruk van Belofte van het Jaar Wesley Moraes (21): “Ik stond ervan te kijken dat hij die prijs won. Dat heeft hij helemaal te danken aan de landstitel van Club, want een geweldenaar is dat niet”, zegt de Nederlander in Het Belang van Limburg.

“Begrijp me niet verkeerd, het is een aardige spits, maar niet iemand die over twee jaar aan een club als Valencia wordt verkocht. Bovendien draait hij al wat seizoenen mee. Zo besef je dat er maar heel weinig jonge spelers zijn doorgebroken dit jaar. Een pijnlijke constatering.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws