Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Beklaagt Hein zich overgang naar Anderlecht? “Als hij dat geweten had…”

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

De overgang van Hein Vanhaezebrouck na zijn ontslag bij AA Gent naar Anderlecht was allesbehalve een succes. Uitgeschakeld in de beker, Europees, een teleurstellende 3de plaats in de competitie, de aanvaringen met Ricardo Sa Pinto en veel kritiek van alle kanten. 

Hij zal het zich zelf ook waarschijnlijk anders voorgesteld hebben en wist ook niets van de komst van Marc Coucke. “Had hij van te voren geweten dat er zo’n moeilijke overname zou komen, dan weet ik niet of hij getekend zou hebben”, zegt zijn zus Ruth Vanhaezebrouck in Sport/Voetbalmagazine over de voorbije woelige periode in Anderlecht.

“Het is goed geweest dat Marc Coucke in de eindfase van de competitie gezegd heeft dat Hein mag blijven. Want al die geruchten gaan een eigen leven leiden en als spelers geloven dat er volgend seizoen een andere coach zal komen, is dat niet bevorderlijk voor de prestaties”, voegt broer Henk daar aan toe.

Het is algemeen geweten dat Marc Coucke volgend seizoen meteen de hoofdvogel wil afschieten met Anderlecht in de competitie en tegelijkertijd hoopt hij te kunnen overwinteren in de Europa League. Vanhaezebrouck weet dus wat hem te doen staat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws