Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bart Verhaeghe krijgt steun vanuit de Pro League

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Voorzitter Bart Verhaeghe haalde na de topper van zondag uit naar het systeem van de VAR. Hij kreeg al kritiek uit verschillende hoeken, maar wordt nu ook gesteund vanuit de Pro League. 

“Hij heeft zijn verklaringen afgelegd als voorzitter van Club Brugge, op een moment dat voor hem niet makkelijk was. Een voorzitter moet volgens mij zijn club kunnen verdedigen op een moment waarop een heel seizoen in de balans ligt”, aldus Pierre François, CEO van de Pro League, in Het Laatste Nieuws.

“Omdat hij voorzitter van Brugge is, heeft hij geoordeeld dat het allemaal niet goed heeft gefunctioneerd. Niet alles is perfect verlopen, maar ik ben en blijf overtuigd van de integriteit van de scheidsrechter en de VAR. Ik ben ook overtuigd van de totale onafhankelijkheid van Johan Verbist, die de arbitrage leidt.”

“Er zijn zaken voor verbetering vatbaar, maar de integriteit van die mensen staat buiten kijf. Ik veroordeel niemand, laat dat duidelijk zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws