Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Als Mitrovic niet lukt, heeft Club deze verdediger in het vizier

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge doet er alles aan om Matej Mitrovic definitief over te nemen van Besiktas. De verdediger werd afgelopen seizoen al gehuurd, maar de Turken vragen maar liefst 4,5 miljoen euro om de aankoopoptie te lichten. 

Een bedrag dat ze bij Brugge op dit moment nog niet van plan zijn om op te hoesten. Mitrovic zit anders wel in de Kroatische WK-voorselectie waardoor zijn marktwaarde daarna nog wel eens zou kunnen toenemen. In de bestuurskamer hinken ze duidelijk op twee gedachten. Indien Club overstag gaat, maakt dat Mitrovic de duurste aankoop uit de geschiedenis van Club Brugge.

Toch is er ook al een alternatief voor de Kroaat. La Capitale meldt dat Anderlecht én Club Brugge interesse hebben in Raphael Rossi, een 27-jarige centrale verdediger van Boavista. De tweede club uit Porto eindigde afgelopen seizoen 8ste in de Portugese competitie en vraagt ongeveer 1,5 miljoen euro voor de Braziliaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws