Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Alleen deze doelman mag bij Club blijven

Hubert en Horvath maken indruk op training bij Club Brugge

Club gebruikte dit seizoen al 5 doelmannen. Ludovic Butelle vertrok naar Angers en van de vier anderen mag er maar ééntje blijven. Al de rest mag beschikken na het einde van de competitie. 

Het Laatste Nieuws weet dat de aankoopoptie in het contract van Kenneth Vermeer waarschijnlijk niet gelicht wordt. Feyenoord vraagt te veel geld voor de speler. Ook Ethan Horvath en Vladimir Gabulov mogen de club verlaten. Jens Teunckens wordt uitgeleend aan Antwerp, maar mag eveneens andere oorden opzoeken.

Van de huidige doelmannen mag alleen Guillaume Hubert blijven. Het bestuur is op zoek naar een nieuwe eerste keeper voor volgend seizoen. Hendrik Van Crombrugge van Eupen en Thomas Kaminski van KV Kortrijk zijn de belangrijkste kandidaten om die functie in te vullen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws