Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

1 heel verrassende afwezige in kern Club voor laatste match tegen Gent

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Ivan Leko heeft zijn kern vrijgegeven voor de wedstrijd van morgen op de laatste speeldag in Play-Off 1 tegen AA Gent. Zoals verwacht zijn Anthony Limbombe en toch ook Abdoulay Diaby niet van de partij. Indien zij zouden vertrekken, zal dat dus gebeuren zonder afscheidswedstrijd. 

Behalve dit tweetal ontbreekt ook Marvelous Nakamba verrassend in de selectie van Club, net als Saulo Decarli. Wat er precies aan de hand is met de Zimbabwaanse sterkhouder op het middenveld is niet precies geweten. Hij zou geblesseerd zijn. Erhan Masovic, Jordi Vanlerberghe en Amhed Touba behoren wel tot de groep.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws