Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ziet Club deze zomer twee tot vijf sterkhouders vertrekken?

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge kende een moeilijke seizoensstart met een snelle Europese uitschakeling, maar was daarna oppermachtig in België en telt na twee speeldagen in de Play-Offs nog altijd zes punten voorsprong op zijn eerste achtervolgers. Maar die sterke prestaties hebben straks mogelijk ook gevolgen.

Manager Vincent Mannaert beseft immers dat Club straks weleens voor een bijzonder gecompliceerde transferzomer zou kunnen staan. “Het is altijd zeer moeilijk om een planning te maken van uitgaande transfers omdat het uiteindelijk altijd de markt is die beslist”, stelt hij in La Capitale.

Toch ziet het er sterk naar uit dat enkele sterkhouders straks vertrekken. “Diaby en Denswil hebben al aangegeven dat ze het straks in een hoger aangeschreven competitie willen proberen. We riskeren ook aanbiedingen te krijgen voor Vanaken, Limbombe en misschien ook Vormer, ondanks dat hij de dertig nadert.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws