Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom Club-fans vrijdagavond maar beter afstemmen op PlaySports

Ruud Vormer spandoek

Neen, onze wedstrijd tegen Anderlecht is niet verplaatst naar vrijdagavond. Maar toch raden wij je ten zeerste aan om vanavond af te stemmen op PlaySports. Geert De Vlieger zal na de wedstrijd tussen Charleroi en KRC Genk immers een amusante inkijk geven in het bestaan van Ruud Vormer. Over het leven, over de sport en over het leven als sporter.

Onze kapitein kwam in september 2014 als een nobele onbekende naar Jan Breydel, maar groeide in geen tijd uit tot de absolute publiekslieveling bij Club Brugge. Twee maanden geleden zag Vormer zijn goeie prestaties beloond worden met de Gouden Schoen en dus is hij een ideale gast voor het programma Hoogvliegers.

Interviews met Vormer zijn altijd genieten geblazen, de 29-jarige Nederlander “lult” er immers niet om heen en zegt gewoon wat hij denkt. Te nemen of te laten. Onderstaande teasers verklappen alvast wat we zoal mogen verwachten: over Amsterdam, zijn periode bij Roda JC (mét nektapijt), zijn status bij Club Brugge, de minachting waarmee voetbalminnend Nederland naar de Jupiler Pro League kijkt, zijn reactie op criticasters en nog zoveel meer. Wie wil genieten van de heerlijke quotes van Vormer, moet om 22.40 uur afstemmen op PlaySports.

Vormer over de ajuinen onder zijn armen

Vormer ligt niet wakker van zijn ‘haters’

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws