Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer reageert strijdvaardig op nederlaag in het Astridpark: “Geloof me maar”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge had vandaag een uitstekende zaak kunnen doen op weg naar zijn vijftiende landstitel, maar in plaats daarvan leed het een zure 1-0-nederlaag op bezoek bij Anderlecht. Ruud Vormer baalde na affluiten uiteraard als een stekker, maar hij bleef wél strijdvaardig.

Club sloot de reguliere competitie af met een voorsprong van twaalf punten, intussen is die kloof geslonken tot amper drie punten. “Leuk hé, die Play-Offs” reageert Vormer cynisch voor de camera’s van PlaySports. “Ik sta hier met een kutgevoel, want er zat meer in. We hadden het betere van het spel en vonden meer de ruimtes. Alleen achterin is het af en toe gatenkaas.”

De gelijkmaker wilde echter niet vallen. Of wel, maar dan was de VAR spelbreker. “Ongelooflijk, maar dat is voetbal. Die videobeelden zijn er niet voor niets. Ik denk dat het goed was, je kan er niets op zeggen. Maar we moeten positief blijven en doorgaan. Het zal nog een gekkenhuis worden op Jan Breydel, geloof me maar. Ik denk dat we gewoon goed gevoetbald hebben. Aan de bal was het oké. Alleen je scoort niet en dan zit het even niet mee”, besluit onze strijdvaardige kapitein.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws