Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer legt uit waarom hij belangrijke strafschop tegen Genk niet voor zijn rekening wilde nemen

Ruud Vormer interview

Club Brugge – KRC Genk leek lang op de brilscore te eindigen, maar in minuut 91 kreeg Blauw-Zwart een strafschop dankzij de tussenkomst van de videoref. Normaal gesproken gaat Ruud Vormer of Hans Vanaken dan achter de bal staan, maar het was deze keer invaller Lior Refaelov die de penalty voor zijn rekening nam. Mét succes.

“Het was een supermoeilijke wedstrijd”, is Ruud Vormer eerlijk na het laatste fluitsignaal. “Genk heeft een heel goed middenveld en heeft snelle aanvallers. Dit is een heel goed team en ik ben blij met deze zege. We creëerden weinig kansen. Maar op het einde zo winnen: beter kan niet.”

Vormer lokte de strafschop zelf uit, maar wilde hem niet trappen. “Ik draaide en had Uronen eerst niet gezien. Ik zag hem op het laatste moment en voelde hem. Hij tikt me aan: 100 procent en dan ga ik liggen. Ik heb onlangs een strafschop gemist en ben niet 100 procent zeker. Dan laat ik het aan anderen. Refaelov nam hem en bam!”

Onze kapitein durfde zelfs niet te kijken toen Rafa zijn aanloop nam alvorens de bal voorbij Vukovic te trappen. “Ik vind het zo spannend, die Play-Offs. Als je dan zo wint… Een beetje spanning erbij, da’s mooi, man”, citeert Sporza Vormer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws