Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Anderlecht-fans maken Vormer met de grond gelijk: “De Schwalbegids”

Anderlecht-fans lachen met Ruud Vormer

Op Paasmaandag hoopte elke Anderlecht-fan dat Club Brugge onderuit zou gaan tegen KRC Genk. Paars-Wit had zichzelf 1 dag eerder immers in de voet geschoten door in eigen huis met 0-2 te verliezen van AA Gent. Op Jan Breydel zag het er lang naar uit dat de brilscore op het bord zou blijven staan, maar in het absolute slot werd Ruud Vormer in de zestien onderuit gehaald door Jere Uronen.

Scheidsrechter Lawrence Visser wees op aanraden van vierde ref Frederik Geldhof naar de stip en Lior Refaelov deed de rest. Volgens quasi alle waarnemers een terechte beslissing en ook Genk-coach Philippe Clement gaf toe dat er contact was.

De supporters van Anderlecht beoordeelden de fase echter anders. Zij vonden het een pure schwalbe van de kapitein van Blauw-Zwart. Op sociale media proberen ze Club Brugge dan ook in een slecht daglicht te plaatsen met onderstaande video’s.


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws