Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Vanhaezebrouck laat een boer op TV en dat zorgt uiteraard voor hilariteit: “Ik kan niet meer”

Vanhaezebrouck laat een boer op televisie

Anderlecht is er woensdagavond niet in geslaagd om punten te pakken op bezoek bij Standard. Na een aangename pot voetbal haalden de Rouches het met 2-1 op Sclessin. Club Brugge kan daardoor donderdagavond – mits een driepunter in eigen huis tegen Charleroi – een nieuwe stap zetten richting zijn vijftiende landstitel.

De Brugse fans konden dus opgelucht ademhalen na de overwinning van Ricardo Sá Pinto en zijn manschappen en het werd alleen maar amusanter na affluiten. Hein Vanhaezebrouck liet immers per ongeluk een boer tijdens zijn interview voor de camera’s van PlaySports.

“Pardon”, voegde de coach van Anderlecht er snel aan toe. Maar iets zegt ons dat deze plotse oprisping hem nog lang zal achtervolgen. Er kwam zelfs al een remix. De Blauw-Zwarte aanhang komt alvast niet meer bij van het lachen op Twitter… Onderstaand de video en de bijhorende reacties.

Vanhaezebrouck laat een boer op televisie (tip: 🔊 geluid aan)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws