Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – PlaySports komt met ludiek filmpje over Timmy Simons

PlaySports lacht met Timmy Simons

Timmy Simons is nu écht aan zijn laatste maanden als profvoetballer bezig. In zijn laatste seizoen bij Club Brugge neemt onze verdedigende middenvelder zelfs vrede met een plekje op de bank of de tribune. Álles voor de ploeg. En wanneer Ivan Leko hem nodig heeft, staat Simons ook op zijn 41ste nog paraat!

“There’s only one Timmy Simons”, zingen de supporters van Club Brugge en dat hebben ze ook bij PlaySports begrepen. Simons kreeg namelijk de Lifetime Achievement Award van de sportzender. “Reden genoeg om even langs te gaan bij z’n jeugdvrienden!”, klinkt de aankondiging bij het ludieke filmpje.

PlaySports lacht met leeftijd Simons

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws