Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Nieuwe song voor Club Brugge fans gaat viraal: “Relax, ‘t komt goed wi”

Relax, 't komt goed wi, Club Brugge wordt kampioen wi!

De supporters van Club Brugge beleven momenteel spannende tijden. Door het puntenverlies van Anderlecht en AA Gent deed Blauw-Zwart tegen Charleroi immers een uitstekende zaak op weg naar zijn vijftiende landstitel. Voer genoeg voor de mannen van FCB Support om uit te pakken met een aanstekelijk lied.

Na Purple Hein heeft FCB Support een nieuwe song gelanceerd voor de Blauw-Zwarte aanhang. “Relax, ‘t komt goed wi, Club speelt were kampioen wi”, klinkt het aan het adres van iedereen die nog twijfelt over onze titelkansen. Een deuntje dat duidelijk aanslaat, want op het moment van schrijven werd de video al ruim 200x gedeeld op sociale media. Onderstaand de amusante beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws