Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Mamma Mia McGree! Scorpion kick van Club-huurling gaat de hele wereld rond

Riley McGree scorpion kick

In de zomer van 2017 streek Riley McGree voor zo’n €69.000 neer op Jan Breydel. De 19-jarige Australiër mocht bij Club Brugge nog niet van de eerste ploeg proeven en dus was een uitleenbeurt een welgekomen nieuwe stap in de winter. In eigen land bij Newcastle Jets bewijst de box-to-box middenvelder echter week na week zijn klasse. 

Newcastle Jets prijkt momenteel op de tweede plaats in de Australische eerste klasse en daarvoor mag het onder meer McGree dankbaar zijn. In 10 matchen was de Brugse huurling immers goed voor 4 doelpunten en 1 assist.

Zijn laatste goal zal echter nog heel lang herinnerd worden. Tegen Melbourne City pakte McGree immers uit met een onwaarschijnlijke scorpion kick. Onderstaand de beelden, die op het moment van schrijven al ruim een miljoen keer bekeken werden. Een nominatie voor de Ferenc Puskás Award waardig?

Riley McGree scorpion kick

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws